Board.KolibriOS.org

Official KolibriOS board
It is currently Fri Nov 27, 2020 9:06 pm

All times are UTC+03:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Stopped at ACPI
PostPosted: Mon Nov 16, 2020 12:01 am 
Offline

Joined: Sun Nov 15, 2020 11:19 pm
Posts: 2
Hi, I am trying to boot KolibriOS from USB with syslinux.
kernel memdisk
initrd kolibri.img

version 0770
svnr 4483

Code:
Setting OS task
Initialize IRQ
Initialize PIC
Initialize system V86 machine
Initialize system timer (IRQ0)
Initialize ramdisk
Try to Initialize ACPI

K : Process - forced terminate PID: 00000002 [OS]
K : Page fault
K : EAX : 000F3F01 EBX : 720202FA ECX : 00000000
K : EDX : 00000180 ESI : 00000000 EDI : 720202FA
K : EBP : 8004971C EIP : 8001B960 ESP : 80821FE4
K : Flags : 00210097 CS : 00000008 (kernel)
K : Stack dump:
K : [ESP+00]: 8001B960 [ESP+04]: 00000008 [ESP+08]: 00210097
K : [ESP+12]: 8004971C [ESP+16]: 8001B623 [ESP+20]: 80825008
K : [ESP+24]: 80012756 [ESP+28]: 0000037F [ESP+32]: 00000000


I am using default settings, except when posting debug info.

This is being ran on a "Panasonic Toughbook CF-18". But I have also tested it with an "Acer Aspire One ZG5" and "IBM Thinkpad T61".

The Acer debug info is the same as shown above (same as Panasonic Toughbook). The Thinkpad makes it to the Desktop, but I get no response from touchpad or keyboard. I do not have the debug info for the Thinkpad (i can get it, if desired). I used the Thinkpad mainly to provide evidence that something makes it beyond APCI init.

Anyone have any thoughts?


Top
   
 Post subject: Re: Stopped at APCI
PostPosted: Mon Nov 16, 2020 1:32 am 
Offline
Mentor
User avatar

Joined: Mon Oct 19, 2009 10:58 am
Posts: 571
DreamZ80 wrote:
svnr 4483
This is very old, where did you get it?
Try current autobuild.


Top
   
 Post subject: Re: Stopped at ACPI
PostPosted: Mon Nov 16, 2020 5:05 am 
Offline

Joined: Sun Nov 15, 2020 11:19 pm
Posts: 2
I must have downloaded it from the FTP and made the mistake of thinking that the file write dates meant it was a recent build.

The autobuild works

Sorry for the error.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+03:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited